Persoonlijke Gezondheidscheck: een APK voor je gezondheid

Bent u werkgever? Klik dan hier voor meer informatie over de Persoonlijke Gezondheidscheck en hoe je deze kunt aanbieden aan je werknemers.

De Persoonlijke Gezondheidscheck van &niped is een compleet en betrouwbaar hulpmiddel om inzicht te krijgen in je eigen gezondheid. Met de Persoonlijke Gezondheidscheck breng je op een makkelijke manier in kaart of je een verhoogd risico loopt op veelvoorkomende gezondheidsproblemen, zoals hart- en vaatziekten, diabetes of een burn-out. Een soort gezondheids-APK dus. Door de check te doen, kun je problemen in een vroeg stadium opsporen, of beter nog, voorkomen.

 

De Persoonlijke Gezondheidscheck is tot maart 2021 gratis voor alle werknemers in de bakkerijsector. 
Meld je dus vóór 1 maart 2021 aan. De kosten worden betaald vanuit het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.

 

“Ik heb de check uitgevoerd en ben erg tevreden over de rapportage: duidelijk, uitgebreid en het biedt diverse mogelijkheden om de gezondheid te verbeteren. Ik raad iedereen aan om mee te doen, het gaat uiteindelijk om je eigen gezondheid.”
Ray Rademaker (Bakkerij Visser)

 

Hoe werkt het?

Stap 1: Vul de online vragenlijst in
Stap 2: Doe de thuistest(s) voor aanvullend medisch onderzoek
Stap 3: Ontvang jouw persoonlijke gezondheidsrapport, inclusief advies
Stap 4: Ga aan de slag voor een gezonder leven

Bekijk hier de informatiefolder

 

Persoonlijk gezondheidsrapport

Als deelnemer ontvang je na afloop een persoonlijk gezondheidsrapport. Hierin worden de resultaten op een begrijpelijke en uitgebreide manier gepresenteerd. Alleen jijzelf ontvangt de resultaten; je werkgever heeft géén inzicht in jouw rapport. Per onderdeel zie je direct hoe goed je scoort. Ook kun je achtergrondinformatie bekijken, die is afgestemd op jouw resultaten op dat onderdeel.

 

Doe mee!

Al 1500 medewerkers uit de bakkerijsector hebben meegedaan aan de Persoonlijke Gezondheidscheck. De check is nu nog gratis, dus maak gebruik van deze mogelijkheid! Ga naar www.persoonlijkegezondheidscheck.nl/bakkers (werkgevers melden hun medewerkers hier aan). Heb je nog geen uitnodiging ontvangen en wil je graag meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck? Neem dan contact op met Veilig & Gezond in het bakkersbedrijf: info@veiligengezond.nl / 0317-471223. Ook werkgevers die de Persoonlijke Gezondheidscheck in hun organisatie willen uitzetten kunnen contact opnemen.

 

Dit project is tot stand gekomen met steun vanuit het ESF.

Close