Bedrijfsmaatschappelijk werk van GIMD. Verhelderend!

GIMD is specialist op het gebied van bedrijfsmaatschappelijk werk: resultaatgerichte psychosociale begeleiding van werknemers, teams en leidinggevenden. Daarnaast leveren we diensten op het gebied van o.a. conflictmanagement, traumaopvang, vertrouwenspersonen, managementcoaching, financiële hulpverlening, trainingen en workshops, en teambegeleiding. Ons doel is het creëren van een effectieve en plezierige werkomgeving die medewerkers energie geeft en waarin doelstellingen en drijfveren van werkgever en werknemer in balans zijn.


Wanneer kan een gesprek met een bedrijfsmaatschappelijk werker zinvol zijn?

Wat mag u verwachten?

GIMD heeft speciaal voor werknemers in de bakkerijbranche een brochure ontwikkeld. Hierin vindt u meer informatie over wanneer een traject met een bedrijfsmaatschappelijk werker de oplossing kan bieden en hoe dit in zijn werk gaat. Klik hier om de brochure te downloaden.


GIMD heeft maatschappelijk werkers door het hele land, die werken voor de bakkerijbranche. Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij de coördinerend bedrijfsmaatschappelijk werker Annelies Halbersma. Voor overige vragen kunt u terecht bij de accountbeheerder Mary Vos.

   
Annelies Halbersma
T: 06 – 10 72 62 12
E: a.halbersma@gimd.nl
Mary Vos
T: 06 – 22 45 86 97
E: m.vos@gimd.nl

 

 

Werken is vaak leuk en geeft u energie; samen met collega’s een mooi product maken. Natuurlijk heeft iedereen wel eens een dag waarop het minder lekker gaat. Wie dat vaker heeft of bijvoorbeeld ergens over piekert, kan er baat bij hebben om daar eens met iemand van buiten over te praten. Om te voorkomen dat u klachten krijgt. Of om iets te doen aan klachten waar u al last van heeft. Bakkers die behoefte hebben aan psychologische hulp kunnen terecht bij HSK. Wij zijn gespecialiseerd in psychische zorg voor werknemers. De psycholoog van HSK geeft u gerichte adviezen en praktische handvatten om uw klachten te verminderen of te voorkomen.

HSK is een landelijke organisatie voor psychische zorg. Wij onderzoeken en behandelen mensen met psychische problemen en bieden werknemers en werkgevers diensten op het gebied van preventie, interventie en persoonlijke ontwikkeling.

Bij HSK:

  • kan u binnen 10 werkdagen terecht voor een eerste gesprek
  • krijgt u de beste psychische zorg
  • werken zeer kundige psychologen
  • werken we samen met u aan spoedig herstel én werkhervatting
  • betrekken we de werkomgeving bij uw herstel

 

Meer weten? Kijk op www.hsk.nl of bel met onze Servicedesk in jouw regio: https://www.hsk.nl/contact

Close